Din 2012 am demarat acest proiect in care am creat ambianta unui pub autentic ,principalele evenimente fiind muzica live si meciuri de fotbal.
Asa cum romanul consuma bere la meciurile de fotbal,nici britanicii nu sunt mai prejos si va rasfatam cu o gama variata de beri britanice (London Pride,Golden Pride,Oxford Gold,Oyster Stout,Imperial Red etc).
Ansamblul de bucatarie britanica (english breakfast,fish&chips,onion rings,spicy chicken wings,british burger etc) si romaneasca (vestitul nostru ciolan,platou traditional taranesc etc), iti ofera libertatea de a-ti personaliza masa dupa bunul plac,pastrand acelasi gust si prospetime ale unor retete sanatoase autentice.
Din 2015 incepand,beneficiem de un spatiu mai generos (60 – 130 persoane, in functie de eveniment) unde au loc majoritatea evenimentelor!
Suntem singura locatie din Brasov unde va rasfatam cu muzica live in fiecare seara! AkCaroll – compozitor si pianist va incanta la 3 clape concomitent cu orice gen muzical.
Vinerea si sambata avem trupe de muzica live: Trupa Coco, Trupa 6, Anca Parlea Band, Kontraband, Frappe Band si altii.
MUSIC FOR THE BODY MINDAND SOUL!
De asemenea, puteti viziona mewciuri de fotbal sau alte sporturi la 7 plasme full HD, beneficiind si de o acustica de exceptie .
La meciurile de fotbal, inca din 2012, oferim premii constand in bere pentru scor exact.
British Pub este localul perfect in care va puteti petrece cateva ore fie impreuna cu prietenii la un pahar de bere, fie impreuna cu persoana iubita la un pahar de vin bun si o muzica de calitate; si in cazul in care aveti nevoie de un loc unde sa va adunati gandurile la o cafea, sa lucrati cateva ore sau sa luati ceva de mancare intre doua intalniri de afaceri, tot British Pub este raspunsul pe care il cautati. Organizam de asemenea orice gen de eveniment, de la nunti si botezuri pana la petreceri aniversare si petreceri corporate.
British Pub&More, the place you need !